RAAK!

Als het raak is, dan gebeurt het.


Communicatie moet raken!
Onderscheid je van de rest, door je eigen verhaal te vertellen. Wie ben je, wat doe je en hoe breng je dat over? Een sterk verhaal, helder communiceren, de doelgroep aanspreken en bouwen aan een merkidentiteit. Want als jouw boodschap raakt, dan gaat er wat gebeuren! .

De kunst van het samenspel
Wij gaan voor een versterkende, vruchtbare en langdurige relatie. Want een goede samenwerking levert meer op. Samen maken we het mooi.

Identity & branding: haal eruit wat erin zit.
Jaager zoekt naar de kernwaarden en drijfveren. Die maken we graag zichtbaar. Wij bedenken een passende naam, een aansprekend logo, een goed geschreven belofte (pay-off), een consistente huisstijl. Zo werken we aan een krachtige merkidentiteit.

naamgeving // huisstijlontwikkeling // merkenbouw

Strategie & Creatie
Jaager komt met strategische en creatieve oplossingen. De boodschap uitgewerkt in een creatief concept en ontwerp. In een paar woorden of een prachtig allesomvattend beeld. Daarnaast vertalen we de wensen, ideeën en opdrachten naar concrete acties en middelen.

brainstorm // sales promotion // campagneplan // middelenmix design // beeld // illustraties // tekst

Crossline communicatie
Jaager is continu op zoek om de juiste mix te vinden in online en offline marketing communicatie toepassingen. Wij kiezen de versterkende combinatie om de juiste doelgroep aan te spreken. Dat noemen wij ‘Crossline’.

Offline: drukwerkbegeleiding // instore communicatie // beurzen en stands

Online: websites // website onderhoud en beheer // direct e-mail // campagnes

Stuur voor meer informatie of een afspraak een e-mail aan Susan of bel: (038) 375 90 54.

Infographic