INSPIRERENDE

ONDERNEMERSBORREL

OP UNIEKE LOCATIE

Woensdag 31 mei 2023 van 15.30 – 18.00 uur

INSPIRERENDE ONDERNEMERSBORREL OP UNIEKE LOCATIE

Woensdag 31 mei van 15.30 – 18.00 uur

 

Beste relatie,

Wij nodigen jou van harte uit voor een inspirerende netwerkbijeenkomst op een zeer bijzondere locatie, ‘Coolwater’, de oude energiecentrale en tegen­woordig studio van kunstenaar Ronald A. Westerhuis.

Een fascinerende plek waar je gaat zien en beleven dat het onmogelijke mogelijk gemaakt kan worden.

Er is een spreker die zijn visie met ons deelt over het belang van duurzaam personeelsbeleid in de huidige krappe arbeidsmarkt, er is tijd om met elkaar van gedachten te wisselen en elkaar te inspireren.

Als initiatiefnemers bieden wij jou deze bijeenkomst aan omdat je een goede relatie bent. We zien uit naar een gezellige en inspirerende middag in Zwolle.

Omdat we graag vooraf weten wat de opkomst zal zijn, vinden we het prettig als jij je vóór 25 mei aanmeldt via onderstaand formulier.

Ja, ik wil mij graag aanmelden:

  Door wie ben je uitgenodigd?
  PM - Peter Bregman
  Boer & Van Schoonhoven advocaten - Wilma Boer
  Veldhuis Advies - Dick Vos
  Schoonhoven Business Support - Hettie Schoonhoven
  Jaager - Jaap Slager
  Business Club N.V.

  Gastspreker Joost Keizer

  Joost Keizer is bij verzekeraar a.s.r. Dé specialist waar het gaat om inkomensverzekeringen en werkgeversdiensten. De afgelopen jaren heeft hij zich gericht op het ontwikkelen van een visie op duurzame inzetbaarheid. De arbeidsmarkt is krap en zal nog krapper worden. Hoe onderscheid jij je als werkgever in deze arbeidsmarkt? Wat zijn concrete oplossingen om personeel te werven, te binden en te boeien? En waarom is dat juist nu extra belangrijk? Ook de risico’s en kosten van personeel zullen toenemen. Hoe kun je zorgen dat werknemers productief en vitaal zijn en onnodige verspilling wordt voorkomen? Belangrijke vragen waar concrete oplossingen bij horen.

  Mogelijk gemaakt door:

  Ronald A. Westerhuis

  Ronald A. Westerhuis is een Nederland­se beeldend kunstenaar met Zwolle als thuisbasis. Internationaal actief als maker van landschapskunst en abstracte sculpturen. Hij verwierf grote bekendheid als ontwerper en maker van het Nationaal Monument MH 17.

  Waar vindt de borrel plaats? Studio Ronald A. Westerhuis, IJsselcentraleweg 6 in Zwolle

  Tot ziens bij Coolwater!