Communicatie moet raken

Mooie woorden vormen op zichzelf geen communicatie. Het zijn slechts losse bouwstenen die pas betekenis krijgen als ze elkaar versterken. Dan trekken ze aandacht en weten ze te raken. Dat begint voor ons met een rode draad, een onderscheidende positionering die bij jou en jouw ambities past. Die laten we opvallen door toon, stijl en presentatie. Spraakmakende communicatie door precies het goede te zeggen op het juiste moment.

Want
als het raak is dan gebeurt het.

Jackie Laterveer (Tapering) en Jaap Slager (Jaager): een sterk en veelzijdig team dat als geen ander thuis is in het veld van pr, reclame en communicatie.

Van strategie tot praktische uitvoering
Als je ons inschakelt, krijg je te maken met creatieve, betrokken en enthousiaste communicatiegeneralisten met oog voor detail. Wij zijn pro-actief en pragmatisch. We geloven niet in dikke rapporten, wel in goede analyses en een praktische aanpak waarbij het resultaat telt. En wat we adviseren kunnen we ook doen, samen met jou en jouw medewerkers. We werken al jaren samen en beschikken over een groot netwerk van creatieve en technische vakmensen die we inschakelen als dat nodig is.

Een heldere visie maakt organisaties energieker en effectiever
Een duidelijke positionering is een belangrijk vertrekpunt van je communicatie en bepaalt het verschil -zeker in de huidige economische situatie- tussen winnen, gewoon meedoen én verliezen.

Wij adviseren en helpen ondernemers en organisaties bij het bepalen en overbrengen van hun boodschap in woorden, beelden en daden. Vanuit het hart van de organisatie en passend bij haar context en waarden. Omdat elke activiteit bijdraagt aan het grotere beoogde geheel, en aan een goede en duurzame reputatie.

Jackie Laterveer (Tapering) en Jaap Slager (Jaager): een sterk en veelzijdig team dat als geen ander thuis is in het veld van corporate communicatie.

 

Van strategie tot praktische uitvoering
Als je ons inschakelt, krijg je te maken met creatieve, betrokken en enthousiaste communicatiegeneralisten met oog voor detail.

Wij zijn pro-actief en pragmatisch. We geloven niet in dikke rapporten, wel in goede analyses en een praktische aanpak waarbij het resultaat telt. En wat we adviseren, dat kunnen we ook realiseren.
Samen met ons creatief team beschikken we over veel ervaring. We werken al jaren samen in een groot netwerk van vakmensen als fotografen, online-marketeers, techneuten etc, die we inschakelen op elk gewenst project.

Een heldere visie maakt organisaties energieker en effectiever
Een heldere visie is een belangrijk vertrekpunt van je communicatie en bepaalt het verschil -zeker in de huidige economische situatie- tussen meedoen, winnen én verliezen.

We adviseren en helpen ondernemers en organisaties die zich bewust zijn van de kracht van marketing, PR en communicatie en die werk willen maken van een goede en duurzame reputatie.

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Stuur ons een mailtje met een korte beschrijving van je uitdaging!

Liever bellen? Bel Jackie Laterveer (06 14 64 94 08) of Jaap Slager (06 53 64 48 28).

alshetraakisdangebeurthet

Voor echt resultaat

Als communicatiemakers werken Tapering en Jaager al jarenlang samen en zoeken we naar mogelijkheden die ervoor zorgen dat jij je doelen bereikt.

Stuur ons een mail om in contact te komen.
Liever bellen? (038) 375 90 54

Bel 038 375 90 54
06 53 644 828
Zuiderzeestraatweg 718
Hattemerbroek

Creatief
concept- en
designbureau