Maak een App voor Jongeren

Jaager Nieuws   •   8 Mei 2018

Voor steeds meer organisaties is het aantrekkelijk om een App te laten ontwikkelen. Een App kent namelijk veel gebruikerstoepassingen en mogelijkheden, en is te realiseren voor diverse budgetten.  Je moet alleen weten welke App voor jouw organisatie en doelgroep van toegevoegde waarde is!

Een voorbeeld is de ePortfolio App van Arcon. Arcon is een stichting gespecialiseerd in advies, onderzoek en innovatie in het sociaal domein. Zij gaven opdracht voor de ontwikkeling van de ePortfolio App voor onderwijssystemen. Middels deze App kunnen de jongeren hun eigen portfolio inrichten en bijhouden. Handig om alle activiteiten te verzamelen en aan je eigen cv te werken.

De App is gemaakt door Appbakkers.  Jaager verzorgde het ontwerp, gericht op de doelgroep jongeren en volwassen. Een mooie uitdaging!

Meer info in onze portfolio https://www.jaager.nl/portfolio-items/app-bakkers/

Interesse in de mogelijkheden en toepassingen van een App? Kom langs, de koffie staat klaar. Of nodig ons uit voor een brainstorm.

  • App ontwerp

  • Illustraties

  • Website ontwerp

Deel dit bericht

Op zoek naar een creatieve partner die je helpt met merkidentiteit, story telling, communicatie, concepten, design, illustraties, branding, product design, magazines, redactie, websites, content, app, film, animaties, on-line campagnes, grafisch werk, coaching, creative ideen, brainstormen, …..

Jaager helpt je graag, neem contact op!

 

Bel 038 3759054
06 53 644 828
Zuiderzeestraatweg 718
Hattemerbroek

Creatief
concept- en
designbureau