Zeg het met een Infographic!

Jaager Nieuws   •   1 Mei 2018

Een infographic vinden wij een erg leuke uiting. Echt een visueel beeld met kernpunten, waar wij onze creativiteit wel in kwijt kunnen.

Het kan bijvoorbeeld een hele mooie en doeltreffende oplossing zijn voor het presenteren van een grote hoeveelheid informatie. In één overzicht worden alle belangrijke punten zichtbaar gemaakt voor de betrokkenen.

Samen met het team Toezicht Sociaal Domein van het Ministerie VWS hebben we ons gebogen over de onderzoeken en rapporten naar de participatie van jongvolwassen zonder startkwalificatie in de maatschappij. Deze hoeveelheid informatie is vakkundig teruggebracht tot een aantal belangrijke punten, die Jaager vervolgens geïllustreerd heeft in een visueel landschap, waarbij het voor de betrokken lezer duidelijk is wat er belangrijk is.

De stijl is altijd in overleg, passend bij de huisstijl en de doelgroep. En de boodschap.

Persbericht Toezicht Sociaal Domein van het Ministerie VWS:
https://www.toezichtsociaaldomein.nl/participatie-kwetsbare-jongvolwassenen-blijft-laag/

Mooi dat we het samen maken!

  • Infographic

  • Illustratie

  • Presentatie

Deel dit bericht

Op zoek naar een creatieve partner die je helpt met merkidentiteit, story telling, communicatie, concepten, design, illustraties, branding, product design, magazines, redactie, websites, content, app, film, animaties, on-line campagnes, grafisch werk, coaching, creative ideen, brainstormen, …..

Jaager helpt je graag, neem contact op!

 

Bel 038 3759054
06 53 644 828
Zuiderzeestraatweg 718
Hattemerbroek

Creatief
concept- en
designbureau