Aandacht voor jonge mantelzorgers

Jaager Nieuws   •   10 juli 2018

Stichting Welzijn Hattem (SWH)  is een hele leuke en belangrijke organisatie, waar Jaager met plezier voor ontwerpt. Verschillende onderwerpen komen tot uiting in de flyers: hulp bij administratie en steun voor jonge mantelzorgers.

SWH zet zich met heel veel enthousiasme en betrokkenheid in voor het welzijn van de inwoners van Hattem. Om aandacht te vragen voor deze inzet en de bijbehorende activiteiten te communiceren, maken we handige flyers om te verspreiden op diverse locaties en online via social media.

De uitingen worden in lijn met elkaar vormgegeven, zodat het al snel zichtbaar is dat de uitingen van Stichting Welzijn Hattem zijn! Jaager denkt mee met het ontwerp, maakt verschillende fotobeelden en redigeert mee met de teksten.

We hopen op mooie verbindingen. Samen staan we sterk.

Kijk voor meer info op www.swhattem.nl en de fundag voor de jonge mantelzorgers van afgelopen zaterdag: www.veldhuisadvies.nl/fundag/

  • Communicatie

  • Foto en tekst

  • Flyers

Deel dit bericht

Op zoek naar een creatieve partner die je helpt met merkidentiteit, story telling, communicatie, concepten, design, illustraties, branding, product design, magazines, redactie, websites, content, app, film, animaties, on-line campagnes, grafisch werk, coaching, creative ideen, brainstormen, …..

Jaager helpt je graag, neem contact op!

 

Bel 038 3759054
06 53 644 828
Zuiderzeestraatweg 718
Hattemerbroek

Creatief
concept- en
designbureau