MOOIE KANTOORRUIMTE TE HUUR

In een inspirerende omgeving – waar de Veluwe de IJssel raakt en het Bedrijventerrein H2O- hebben wij ruimte voor andere ondernemende mensen. Bij voorkeur uit onze communicatiebranche en/of innovatieve beroepsbeoefenaars, die een aanvulling zijn op onze diensten. Denk aan fotografen, tekstschrijvers, multi-media, web- of appbouwers. Of zelfstandigen als coach, therapeut, psycholoog, boekhouder en noem maar op.

Lijkt je het leuk om ons te joinen of de ruimte incidentieel te huren; geef het door dan kijken we of het klikt!

HUUR LOS Per dag te huren 75 Euro ex btw
HUUR VAST Vast te huren vanaf minimaal 2 tot maximaal 5 dagen in de week
(per maand een vaste dag is 185 euro ex btw en inclusief verwarming en water per jaar of meerdere jaren)

Kantoorruimte Bijgebouw Een mooie losstaande kantoorruimte, als bijgebouw direct naast ons kantoorpand. De ruimte is gemeubileerd (grote tafel met stoelen ook te gebruiken als bureau, een zitje met stoelen, een groot whiteboard) en voorzien van een kleine keuken. Het is ongeveer 52 m2 verdeeld in keuken en zitruimte. Inclusief het gebruik van het toilet Kantoorpand en er is parkeergelegenheid aan de weg. Het is zeer goed bereikbaar vanaf de snelwegen A50 en A28, en via de zuiderzeestraatweg.

TIP Op termijn is er een bovenverdieping beschikbaar van ongeveer 70 m2  in overleg (alleen op vaste basis 5 dagen per week).

Heb je interesse? Mail dan naar mirjam@jaager.nl voor een afspraak.

Jaager
Average rating:  
 3 reviews
 by susan
vreugde

hai hai hier staat wat. leuk om te kijken

 by susan
vreugde

hai hai hier staat wat. leuk om te kijken

 by roland
best site evah!!!

man man man wat is dit toch een mooie site...