Kinderboerderij ’t Dijkweitje

Jaager Nieuws   •   1 okt 2019

Natuur communiceren

Duurzaam leven en verantwoord omgaan met de natuur is van belang voor bedrijven. Andere organisaties kunnen voor hen een bron van inspiratie zijn. Bijvoorbeeld de Stichting Kinderboerderij ’t Dijkweitje.

’t Dijkweitje is een duurzame kinderboerderij. Zij hebben aandacht voor de natuur en het leven. Ze scheiden afval, gaan bewust om met mest, halen water uit de grond en van de zon krijgen ze hun energie. 

Jong geleerd…

Jaager ondersteunt ’t Dijkweitje onder andere in haar communicatie met de jongere doelgroep: de kinderen. Als zij enthousiast worden en opgroeien met een besef voor duurzaamheid en gevoel voor de natuur, dan hebben we daar op langere termijn wat aan. Om alle dieren in beeld te brengen, hebben we een prachtig bord gemaakt voor de jonge (en oudere) bezoekers van de kinderboerderij. 

Zaterdagmiddag 5 oktober viert Kinderboerderij ’t Dijkweitje haar vijfjarig bestaan. Dat wordt feest en iedereen is van harte welkom. Kun je gelijk het bord bekijken, maar ook de dieren in het echt!  kinderboerderijhattem.nl

  • Duurzaam ondernemen

  • Communicatie

  • Inspiratie

Deel dit bericht

Stuur ons een mail om in contact te komen.
Liever bellen? (038) 375 90 54

Bel 038 375 90 54
06 53 644 828
Zuiderzeestraatweg 718
Hattemerbroek

Creatief
concept- en
designbureau