Hoe ziet jouw Magazine er uit?!

Jaager Nieuws   •   5 Juni 2018

Hierboven zie je de nieuwste uitgave van het relatieblad van de WZU Veluwe. Wat als jouw organisatie een magazine was. Hoe zag dat magazine er uit? En aan wie zou je dat geven.

Een magazine is een gewaardeerde uiting. Het vertelt een verhaal en leest ontspannen; je kunt er echt voor gaan zitten. En je bent vrij van marketingtools die precies in kaart brengen wat je leest. Subliem om daar in te vertellen wie je bent en wat je kunt betekenen voor de ander.

Jaager helpt bij het opzetten van de communicatie & creatie van het magazine (on-/offline). Van idee en communicatie-opzet tot een template ontwerp, waardoor het praktisch en efficiënt uitvoerbaar is. We gaan daarbij een aantal stappen met je langs: wie ben je en wat wil je overbrengen, dan maken we samen een merkverhaal met bladformule en schetsen het ontwerp, want als het visueel wordt gaat het leven! Daarna maken we de artikelen nog specifieker en concreter zodat het redactieteam – tekst en beeld- aan de slag kan. Op één verzamelpunt komt dit bij Jaager en maken wij een mooi magazine, dat gericht is op het van de organisatie en aansluit bij de doelgroep.

Laat zien wie je bent!

Deze week is de 2e nieuwe editie van het magazine NABIJ van de WZU Veluwe uitgekomen. WZU Veluwe biedt betekenisvolle woon- en thuiszorg in de gemeentes Epe, Elburg, Heerde, Oldebroek en Nunspeet. Veel leesplezier.

  • Magazine

  • Identiteit

  • Naamsbekendheid

Deel dit bericht

Stuur ons een mail om in contact te komen.
Liever bellen? (038) 375 90 54

Bel 038 375 90 54
06 53 644 828
Zuiderzeestraatweg 718
Hattemerbroek

Creatief
concept- en
designbureau