Muevo Website

Jaager Nieuws   •   10 April 2018

Een nieuwe website voor Muevo!

 
Als je wat anders wilt met je bedrijf in de uitstraling van je communicatie uitingen, bijvoorbeeld je website, maar nog niet precies weet wat en hoe… Dan ben je ook van harte welkom bij Jaager. Samen met Muevo zijn we om tafel gaan zitten en hebben nagedacht over de identiteit en profilering. Wat wil en doet Muevo precies. Zo komen we tot een briefing van de nieuwe website en kan de ontwerper gericht aan het werk!
 
BRAINSTORM IDENTITEIT
 
Je hebt de mogelijkheid om identiteits sessies te volgen en zo tot een verheldering te komen wat je precies wilt. Je kunt ook je vraag bij de ontwerper neerleggen, en hem uitnodigen tot een creatieve invulling als je weet wat je profilering is. In dit project hebben we beide gedaan en zo zijn we samen gekomen tot een nieuwe frisse uitstraling in het ontwerp van het logo en de website. Klik hier voor de portfolio van: muevo!
  • Logo

  • Website

  • Identiteitssessies

Deel dit bericht

Op zoek naar een creatieve partner die je helpt met merkidentiteit, story telling, communicatie, concepten, design, illustraties, branding, product design, magazines, redactie, websites, content, app, film, animaties, on-line campagnes, grafisch werk, coaching, creative ideen, brainstormen, …..

Jaager helpt je graag, neem contact op!

 

Bel 038 3759054
06 53 644 828
Zuiderzeestraatweg 718
Hattemerbroek

Creatief
concept- en
designbureau