Benegas van rood

naar groen

Met veel enthousiasme is gewerkt aan een nieuwe uitstraling voor Benegas. De nieuwe ‘groene’ koers van Benegas is vertaald in logo en vormconcept. De laatste jaren is Benegas gegroeid en heeft een nog grotere positie gekregen als energieleverancier. Met deze nieuwe groenere identiteit willen we een nieuwe koers inslaan. Door de huidige energietransitie en de een grote vraag naar verduurzaming wil ook Benegas met deze nieuwe frisse look en uitgebreid pallet groene kleuren, bouwen aan een groener merk en een groene toekomst passend bij een duurzame nieuw ingeslagen weg.

Binnen Benegas zijn er meerdere merken in de portfolio die allemaal dezelfde naam dragen. We noemen dit ‘Branded house’ Het basismerk/logo is overal grotendeels gelijk maar wel met kleine nuances in kleur zodat de merken zelf hun eigen identiteit voeren.

Speelse illustraties

Naast het logo is er voor Benegas een herkenbare ton-sur-ton vormconcept ontwikkeld. Een vaste stijl vector-illustratie geeft Benegas een speels en herkenbare uitstraling.

Op zoek naar een creatieve partner die je helpt met merkidentiteit, story telling, communicatie, concepten, design, illustraties, branding, product design, magazines, redactie, websites, content, app, film, animaties, on-line campagnes, grafisch werk, coaching, creative ideen, brainstormen, …..

Jaager helpt je graag, neem contact op!

 

Bel 038 3759054
06 53 644 828
Zuiderzeestraatweg 718
Hattemerbroek

Creatief
concept- en
designbureau