Breng een idee
tot leven!

De introductie en positionering van Eme Engel als nieuwkomer binnen de ITMGroup was op het Customer Event ‘Detergents of the Future’ in september 2017.  Eme Engel is ‘leading innovator’ op het gebied van toepassingen met water oplosbare folies.

Jaager bracht de communicatie uitingen van Eme Engel -van logo tot website- in lijn met de corporate uitstraling van de ITMGroup mét ruimte voor een heel eigen uitstraling. Dat is niet alleen ontwerpen, maar ook mensenwerk. Mensen bij elkaar brengen tijdens het proces.

Dan ontstaat het campagne concept. Communicatie is zeggen wat je bedoelt. Maar bij Jaager vinden we de creatieve en de belevende kant minstens zo leuk. Door samen met de klant om tafel te gaan en wensen te bespreken, komen wij tot creatieve ideeën en uitingen.

Maak het event tot een onvergetelijke ervaring!

Krachtige boodschap in promotie film

Een promotiefilm -met bewegend beeld en geluid-  is een krachtige combinatie om je verhaal te vertellen. Een film kun je inzetten als trailer/vooraankondiging, als uitnodiging, een ervaring en presentatie van je bedrijf of product op je event maar ook na het event als herinnering en gebaar van waardering. Inspirerend, geloofwaardig en uitdagend.

Trailer Event

Invitation Event

Main movie

After movie

Event Communicatie

Samen met onze relatie organiseerden we de uitingen en inrichting van dit internationaal open huis event. De machinehal werd omgetoverd tot een belevenisruimte in stijl van het campagne concept. Hieronder zijn wat voorbeelden te zien zoals een header van de landingspage, grote banieren in de machinehal, visitekaarten voor bezoekers, inrichting van een machinehal en een aantal foto’s van de bezoekers tijdens het event.

Stuur ons een mail om in contact te komen.
Liever bellen? (038) 375 90 54

Bel 038 375 90 54
06 53 644 828
Zuiderzeestraatweg 718
Hattemerbroek

Creatief
concept- en
designbureau