Hoe val ik op met mijn vacature?


Goed personeel vinden in deze tijd is niet eenvoudig. Op de huidige arbeidsmarkt is er in veel branches meer vraag dan aanbod. Samen met Expert Frits van Enk hebben we een vacature-campagne opgezet.

Naast functionele factoren spelen ook emotionele en sociale factoren een rol. Voor deze functie gaat het om een goede band met collega’s in de winkel en de lange termijn relatie met de klant. Vriendelijke adviseurs die helpen met het beste advies en daarin echt een stap verder gaan dan wat mensen verwachten of gewend zijn. De uitdaging is om dit zichtbaar/herkenbaar te presenteren in een medium die je een paar seconden tijd geeft om de aandacht te vangen. Samen met Geertje Vierhout (fotovierhout.nl) zijn er prachtige foto’s gemaakt, die deze uitstraling in één oogopslag communiceren.

De vacature-campagne is online en offline tegelijk ingezet. Voor deze doelgroep is online marketing niet meer weg te denken, terwijl juist offline, denk aan print en signing, ook belangrijk kan zijn. De doelgroep wordt groter, en op de achterkant van de wijdverspeide flyer is Expert als dé servicewinkel voor de klant gecommuniceerd. Dat is dus twee vliegen in één klap.

Stuur ons een mail om in contact te komen.
Liever bellen? (038) 375 90 54

Bel 038 375 90 54
06 53 644 828
Zuiderzeestraatweg 718
Hattemerbroek

Creatief
concept- en
designbureau