Tabexpo A’dam

Together creating the next ITMNXT- is het concept waarmee ITM zich op deze beurs presenteert van 12 – 14 november 2019 in Amsterdam. Dit concept sluit aan op de innovatieve en dynamische markt waarin ITM zich bevindt.

Naast het ontwerp van de stand is het concept ook doorgezet in (grote wand-)films en beurs-uitingen als give-away tassen, beursflyers, bureaukalenders, social headers, advertenties enz. Voor dit event is het creatief uitgevoerd in een illustratief design, dit maakt het zeer authentiek.

ITM ontwikkelt platformen voor productie in hoge volumes, met hoge precisie en hoge flexibiliteit. ITM heeft zijn hoofdkantoor in Kampen en bestaat uit diverse dochterondernemingen, zoals SCM/TDC en GTS/SCM, en heeft meerdere ontwikkel- en productielocaties. 

Idee & concept

Jaager maakt deel uit van de projectgroep van deze beurs. Daarbij leveren wij het idee en concept voor de stand. Middels schetsen worden de diverse topics van itm en haar partners samengevat in één design. Een hele uitdaging.

Maar zeker gerealiseerd door een goede samenwerking, waardoor we konden genieten van een fenomenaal resultaat! Een opvallende stand met rete-strak design en een geweldige uitvoering.

Op zoek naar een creatieve partner die je helpt met merkidentiteit, story telling, communicatie, concepten, design, illustraties, branding, product design, magazines, redactie, websites, content, app, film, animaties, on-line campagnes, grafisch werk, coaching, creative ideen, brainstormen, …..

Jaager helpt je graag, neem contact op!

 

Bel 038 3759054
06 53 644 828
Zuiderzeestraatweg 718
Hattemerbroek

Creatief
concept- en
designbureau