Animatie & communicatie

Tembo heeft een nieuw intern communicatieplatform ter bevordering van de sociale en zakelijke contacten en afspraken. Jaager denkt mee in het communicatieproces om de medewerkers te informeren en te enthousiasmeren.

Jaager heeft de speakap in de Tembo huisstijl vormgegeven. En een virtuele collega ‘Connie’ geïllustreerd om de persoonlijke communicatie te verzorgen in de uitingen. Om het nieuwe intranet te introduceren heeft Jaager een introductiefilm / animatie gemaakt. Een impressie en stijl indruk kun je hieronder bekijken.

 

Illustratie Virtuele Collega

Connie is als illustratie een typetje die de medewerkers op een ludieke en toegankelijke wijze meeneemt in de communicatie. In veel verschillende uitwerkingen pakt ze haar rol...

12

12

Logo Tembo Connect

De speakap is voor een goede herkenbaarheid en vertrouwde uitstraling in de Tembo huisstijllijn gemaakt. En er is een ondersteunende fysieke campagne gemaakt bij de introductie van het platform. Ook hier is Connie de helpende hand!

Op zoek naar een creatieve partner die je helpt met merkidentiteit, story telling, communicatie, concepten, design, illustraties, branding, product design, magazines, redactie, websites, content, app, film, animaties, on-line campagnes, grafisch werk, coaching, creative ideen, brainstormen, …..

Jaager helpt je graag, neem contact op!

 

Bel 038 3759054
06 53 644 828
Zuiderzeestraatweg 718
Hattemerbroek

Creatief
concept- en
designbureau