Branding Terrazzo

Vanaf het begin zaten we als Jaager met Terrazzo om tafel, om te brainstormen over de nieuwe naam, het logo en de branding van allerlei communicatie uitingen. Christel is een jonge ondernemer met een duidelijk doel: een mooi nieuw winkelmerk sterk introduceren. Met als resultaat onder andere een prachtige showroom en een uitgebreide webshop!

Creatief en doeltreffend

In het afgelopen jaar mochten we Terrazzo Tuinmeubels ondersteunen bij het visualiseren van hun merkidenteit. Vanuit het idee en de visie van de ondernemer(s) zelf, maken wij een ontwerp van het logo en bouwen we deze uit in verschillende uitingen. Met iconen, kleurstellingen, lettertypes, beeldgebruik en veel meer.

Op deze manier creëren we een herkenbare merklijn, wat erg belangrijk is bij het starten van een winkelmerk. Je wilt zo snel mogelijk een connectie opbouwen met je klanten, herkenbaar zijn en bouwen aan je imago. Van gevel tot autobelettering, van huis-aan-huis folders tot aan een serieuze webshop. Waar producten gepresenteerd worden, net als in de showroom.

Stuur ons een mail om in contact te komen.
Liever bellen? (038) 375 90 54

Bel 038 375 90 54
06 53 644 828
Zuiderzeestraatweg 718
Hattemerbroek

Creatief
concept- en
designbureau

Jaager
Average rating:  
 0 reviews