Het Voerman Stadsmuseum Hattem is een dynamisch museum met een vaste collectie schilderijen en daarnaast regelmatig exposities van bepaalde thema’s of kunstenaars. Het museum heeft Jaager gevraagd om te helpen met haar communicatie. In verband met het Hanzejaar hebben we een expositie ingericht ‘over de IJssel’ met werken van kunstenaar Jan Baggen. Een leuke samenwerking!

Het verhaal van de kunstenaar

 

Jan Baggen is tekenaar, schilder, illustrator en publicist. Hij schreef veel over de IJssel en maakte prachtige tekeningen en schilderijen met deze rivier in de hoofdrol. Jan Baggen is een echte verhalen verteller en het was de uitdaging om zijn werken dan ook samen met het verhaal te exposeren. Hij beschreef en tekende in het verleden onder meer het IJsselgebied voor de Wegener-dagbladen. ‘

‘De IJssel, slagader van de Hanze’ met de werken van Jan Baggen is nog tot en met 31 oktober 2023 in het Voerman Stadsmuseum Hattem te bekijken.

Sprekende museumwanden vertellen het verhaal

Een Jaager-avondje voor wie van kunst houdt met medewerking van Bertjan Schrader (Voerman Stadsmuseum) en Jan Baggen (Kunstenaar).

12

12

12

12

12

12

12

12

Op zoek naar een creatieve partner die je helpt met merkidentiteit, story telling, communicatie, concepten, design, illustraties, branding, product design, magazines, redactie, websites, content, app, film, animaties, on-line campagnes, grafisch werk, coaching, creative ideen, brainstormen, …..

Jaager helpt je graag, neem contact op!

 

Bel 038 3759054
06 53 644 828
Zuiderzeestraatweg 718
Hattemerbroek

Creatief
concept- en
designbureau