Creatief in de korte keten

Logo ontwerp, communicatielijn, illustraties en website.

Agriculture, Food & Environment

Ztreek. Twee meiden die met een onbevangen blik bijdragen aan projecten in de agrarische sector. Ze staan voor aanpakken en doorpakken en geloven in groei en bloei. Met een flinke dosis ondernemersgeest, passie en nieuwsgierigheid motiveren Saraï Kuipers en Joëlle Brinkman niet alleen spelenderwijs de consument voor lokale producten, maar ondersteunen ze ook organisaties en bedrijven bij het verkorten van de lokale voedselketen. 

Een logo, communicatiestijl en website

Een logo die de kernwaarden van Ztreek symboliseert: lokaal, duurzaam en gepassioneerd! Het ontwerp straalt authenticiteit en speelsheid uit. En de kleuren zijn geïnspireerd op de natuurlijke schoonheid van de regio. De frisse, moderne en toegankelijke uitstraling hebben we doorgevoerd in de verdere huisstijl, die de passie voor de lokale voedselketen weergeeft. Dit doen ze door middel van evenementen, projecten en educatie met als doel samen meer te genieten van de lokale voedselbronnen in de regio! Letterlijk met de poten in de modder.

Naast een logo en huisstijl, staat er nu ook een volledig nieuwe website!
Gebruiksvriendelijk, snel en aantrekkelijk. Met een overzichtelijke indeling en passende visuals wordt je als bezoeker niet alleen geïnformeerd, maar ook geïnspireerd!

Met kleurrijke illustraties en informatieve teksten zijn de uitingen van Ztreek zowel leerzaam als vermakelijk, voor jong én oud. Zo vertelt Korte Kate, een door ons geïllustreerde personage, het verhaal van grond-tot-mond en de korte voedselketen in diverse communicatie uitingen. 

Benieuwd wat Ztreek allemaal doet? Volg ze op Ztreek.nl

Stuur ons een mail om in contact te komen.
Liever bellen? (038) 375 90 54

Bel 038 375 90 54
06 53 644 828
Zuiderzeestraatweg 718
Hattemerbroek

Creatief
concept- en
designbureau